6 de desembre del 2022

25 N - Dia Internacional per a l'eliminació de la Violència envers les donesEl passat 25 de novembre va ser el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones aprovat per l'ONU l'any 1999 💜💜💜.

L'alumnat de 5è vam realitzar activitats per sensibilitzar i previndre qualsevol forma de violència masclista com per exemple, vam escoltar la cançó de "La Puerta Violeta" de Rozalén, vam fer cartells i un mural, vam fer debats sobre què vol dir estimar i com podem detectar situacions de violència, etc.

A més a més, el passat 29 de novembre també vam poder visitar l'exposició "Històriques. Dones que han fet història" la qual tracta de 12 dones que han destacat en diferents camps com la pintura, la música, la física, la tecnologia, l'aviació o les expedicions espacials, entre d'altres. I vam poder conèixer una mica més de la seva vida. Dones lluitadores i amb ganes de canviar el món!

Us deixem algunes fotos 📷 de les activitats i la cançó per si teniu ganes d'escoltar-la!🕪 Només cal que feu "click" a damunt de cada imatge:


                                                        


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada