21 de novembre del 2022

CONFERÈNCIA ÀLEX ROCA

Avui l'alumnat de cicle superior hem tingut la sort de poder conèixer a l'Àlex Roca, que va patir un herpes cerebral quan tenia 6 mesos i té una discapacitat física del 76%. Però tot això no li ha impedit continuar somiant pel que vol a la vida: córrer maratons, fer triatlons, curses com la Titan Desert o la Pilgrimrace, tenir parella i estudiar. Ha demostrat a tothom que els límits se'ls posa cadascú i que lluitant es pot arribar on vulguis! 💪

Una conferència que no ens ha deixat indiferents i que ens ha fet apreciar més les coses que tenim i la gent que ens envolta. 😊

Podeu trobar més informació aquí: https://www.alexroca91.com/copy-of-retos-v2

Fotos 📷: 


7 comentaris:

  1. A mi me va agradar molt la xarrada de l'Àlex, perquè jo ja el coneixia. El segueixo al Tik tok i Instagram. Te un cor molt gran. Sempre diu: no us rendiu mai!! Quan l'escoltes et fa pensar que és molt fort i es súpera cada dia a ell mateix.

    ResponElimina
  2. A mi me va agradar molt la xarrada de l'Àlex, perquè jo ja el coneixia. El segueixo al Tik tok i Instagram. Te un cor molt gran. Sempre diu: no us rendiu mai!! Quan l'escoltes et fa pensar que és molt fort i es súpera cada dia a ell mateix.

    ResponElimina
  3. ami me va agradar perce mai es va rendi i ens va demostra que tot lo que ens proposim uacomse girem

    ResponElimina
  4. ens va demostra que res es imposible i que tot lo que et proposis ua
    consegiras i que no et rendei xis
    mai pots consegiru tot.

    ResponElimina
  5. A mi em va agradar molt perquè ens van deixar amb la boca oberta de totes les coses que podia fer tenint en compte la seva discapacitat.

    ResponElimina
  6. Hola, me va impresionar molt la teva xarla, he pasat un dia maravellos al costat teu. En vas explicar moltes coses.

    ResponElimina
  7. Sóc el Youssef,a mi m'ha agradat l'Àlex per que es una persona que te una enfermetat i ha fet coses inpresionants, carreres amb bicicleta ,careres corrent, carreres de natacio. En resum, te una emfermetat i ens a demostrat un esforc inpresionant i que no es rendeix mai.

    ResponElimina